پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.



عید غدیر خم
نوشته شده در یک شنبه 20 مهر 1393
بازدید : 3453
نویسنده : فرشید

علی در عرش بالا بی نظیر است                    علی بر  عالم  و  آدم  امیر است

 

 به   عشق  نام   مولایم  نوشتم                      چه عیدی بهتر از عید غدیر است

 

عید غدیر خم.تصویر عید غدیر

موضوع ولایت 

حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام در بازگشت از آخرین حج خود همه مسلمانانی که در حج شرکت داشتند را در غدیر خم جمع کرد

پیامبر فرمودند: آیا نه این است که شما به یگانگی خداوند و اینکه محمد ( ص ) بنده و فرستاده ی اوست گواهی می دهید.

همگان گفتند: آری به این حقایق گواهی می دهیم.

پیامبر فرمودند: من به سرای باقی خواهم رفت، مواظب باشید با دو چیز گرانبها که در میان شما می گذارم چگونه رفتار می نمایید.

شخصی پرسید یا رسول الله آن دو چیز گرانبها چیست؟

حضرت فرمودند: آنکه بزرگتر است کتاب خداست که وسیله ی ارتباط شما با خداست و دیگری عترت من که همان اهل بیت من هستند. این دو هرگز از یکدیگرجدا نخواهدشد تا کنار حوض کوثر بر من وارد شوند بنابراین بر آندو پیشی نگیرید و از پیروی آن دو باز نایستید و کوتاهی نکنید که هلاک خواهید شد. ( حدیث ثقلین )

عید غدیر خم

 

بعد از آن دست حضرت علی ( ع ) را گرفتند و بلند کردند و فرمودند: آیا من بر شما برتر از خود شما نیستم؟ مردم گفتند : البته حضرت فرمودند: هر کس را که من مولا هستم علی نیز مولای اوست. این سخن را چند بار تکرار کردند و بعد دعا کردند که بار خدایا دوست بدار کسی را که علی را دوست دارد و یاری فرما یاران او را و خوار گردان خوارکنند گان او را ، و او را محور حق قرار ده. بعد از حاضرین خواستند که این جریان را به غایبین برسانند. سپس مردم آن جمع ، یکایک به حضرت علی تبریک گفتند و ایشان را امیرالمومنین نامیدند. این واقعه در محلی به نام غدیر خم اتفاق افتاد. به همین دلیل شیعیان روز به امامت رسیدن حضرت علی ( ع ) را عید غدیر خم نامگذاری کردند. آن سال را چون آخرین سفر حج پیامبر بود حجه الوداع نامیدند.

عید غدیر

رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید سعید غدیر خم فرموده اند  

غدیر در آثار اسلامى ما به «عید الله‌الاکبر»، «یوم‌العهد المعهود» و «یوم‌المیثاق المأخوذ» تعبیر شده است. این تعبیرات که نشان دهنده‌ى تأکید و اهتمامى خاص به این روز شریف است، خصوصیتش در مسأله‌ ولایت است.

آن عاملى که در اسلام ضامن اجراى احکام است، حکومت اسلامى و حاکمیت احکام قرآن است، والا اگر آحاد مردم، ایمان و عقیده و عمل شخصى داشته باشند، لیکن حاکمیت -چه در مرحله‌ى قانونگذارى و چه در مرحله‌ى اجرا - در دست دیگران باشد، تحقق اسلام در آن جامعه، به انصاف آن دیگران بستگى دارد.

اگر آنها افراد بى‌انصافى بودند، مسلمانان همان وضعى را پیدا مى‌کنند که شما امروز در کوزوو، دیروز در بوسنى و هرزگوین، دیروز و امروز در فلسطین و در جاهاى دیگر شاهدش بوده‌اید و هستید - ما هم در ایران مسلمان عریق و عمیق خودمان، سالهاى متمادى همین را مشاهده مى‌کردیم - اما چنانچه حکام، قدرى با انصاف باشند، اجازه خواهند داد که این مسلمانان به قدر دایره‌ى خانه‌ى خودشان - یا حداکثر ارتباطات محله‌اى - چیزهایى از اسلام را رعایت کنند؛ ولى اسلام نخواهد بود

منابع :عکس از وبسایت نون وآب 

ویرایش عکس : وب روستای کلاته بالا

 تهیه و تنظیم مطالب :وبسایت روستای کلاته بالا

 

 


:: موضوعات مرتبط: اخبار روستای کلاته بالا , عید غدیر , ,
:: برچسب‌ها: عید غدیر خم ,



صفحه قبل 1 صفحه بعد